ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Forretningsområder

Fra de største til de minste

Hos NDI har vi mer enn en 300.000 dekk på lager i Norge og tilbyr produkter til alt fra personbil til store landbruks- og anleggsmaskiner. Vi støtter derfor våre kunder vidt og bredt og har alltid riktig dekk-, felg- og hjulløsning tilgjengelig. Smøremidler og batterier er også en viktig del av vårt sortiment, og ikke minst en vital komponent i de fleste kjøretøy.

Se mer om hvordan NDI kan bidra til å holde alle typer kjøretøy rullende.

Person- og varebil

Kjører man svært ofte og mye, eller er kjøringen begrenset til korte avstander? Er kravet at det skal kunne transportere tung last? Eller skal det ha drivstoffbesparende egenskaper? Her kan du velge mellom et bredt og dypt sortiment av dekk og felger i alle pris- og kvalitetsklasser til alle formål og alle årstider.

Både dekkets mønster, gummiblanding og konstruksjon er optimalisert i forhold til sesong og kjørestil, og det brede utvalget av alufelger er med på å gi kjøretøyet en personlig stil.

Se mer her

Lastebil og Buss

Nøkkelen til å finne riktig dekk er å kjenne kjøringens formål og forholdene til den aktuelle lastebilen eller bussen. Dekkets konstruksjon og gummiblanding er nemlig optimalisert i henhold til det.

Å velge riktig dekk påvirker ikke bare kjøreøkonomien, men også viktige faktorer som styrestabilitet, sikkerhet, veigrep og dekklevetid. Valg av dekk og felg er viktig for bæreevnen og optimaliseringen av nyttelasten på kjøretøyet.

Se mer her

Landbruk

Landbruket jobber hele tiden med å optimalisere effektivitet og produktivitet. Dette betyr større og tyngre maskiner på åkrene. Ulempen med dette er at de tyngre maskinene øker marktrykket og dermed minimerer vekstpotensialet til avlingene.

Det stilles derfor høye krav til hjulløsninger som kan fordele trykket fra maskinene på overflaten i stedet for i dybden.

Se mer her

Anlegg og Industri

Anleggs- og industrimaskiner spenner over et bredt spekter av maskintyper samt ulike formål for kjøringen og underlag. Det er viktig å ha kjennskap til disse faktorene for å kunne tilby riktig hjulløsning i forhold til å maksimere oppetid og sikkerhet.

Se mer her

Hage og Park

Ved valg av dekk for kjøring i hager, parker, stier og fortau spiller underlaget en viktig rolle. Enten det er en skjør gressflate, små svingete stier eller fortau, er det viktig å ha hensikten i bakhodet ved valg av hjulløsningene, slik at effektiviteten opprettholdes og det beste resultatet sikres.

Se mer her

Havn og Marine

Å holde en havneterminal med mange ulike aktiviteter i gang, stiller store krav til både ansatte, maskiner og ikke minst dekk. Med tusenvis av manøvre og intens bruk på hardt underlag, kombinert med høye sikkerhetskrav til utstyret, stiller høye krav til dekkprogrammet og oss som leverandør.

Se mer her
NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP