ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Person- og varevogn

Person- og varebil

Er kravet at det skal kunne transportere tung last? Eller skal det ha drivstoffbesparende egenskaper? Her kan du velge mellom et bredt og dypt sortiment av dekk og felger i alle pris- og kvalitetsklasser til alle formål og alle årstider. Både dekkets mønster, gummiblanding og konstruksjon er optimalisert i forhold til sesong og kjørestil, og det brede utvalget av alufelger er med på å gi kjøretøyet en personlig stil.
Se mer om hvordan NDI kan hjelpe med å holde person- og varebiler rullende.

Se hele vårt utvalg

Sommerdekk

Det anbefales å kjøre på sommerdekk når temperaturen stiger over 7 grader, da en kombinasjon av design og materialvalg er optimalisert for dette. Designet har relativt få spor, som øker kontaktflaten med veien, og gir bilen bedre veigrep og forbedret bremseytelse i sommermånedene. En gummiblanding med relativt høy hardhet sikrer gode kjøreegenskaper, lav rullemotstand og bedre drivstoffutnyttelse.

Vinterdekk

Vinterdekk spiller en viktig rolle for trafikksikkerheten. Designet og gummiblandingen er optimalisert for kjøring på snø og is. Dype lameller og aggressive mønster sørger for at bilen får bedre grep på glatt underlag. Den mykere gummiblandingen sørger for fleksibilitet ved lave temperaturer og dermed bedre kontroll over bilen. Alt i alt er vinterdekk den riktige løsningen for temperaturer under 7 grader.

Tilhengere og campingvogner

Tilhengere og campingvogner kjører ofte med betydelig last, og det stiller krav til dekkenes bæreevne. Det er derfor viktig å være klar over at dekket skal være godkjent for tilhengeren. Til tross for at campingvogner og tilhengere har begrenset bruk og slitasje, er dekket fortsatt en viktig faktor for både sikkerhet og kjørekomfort.

Stål- og alufelger

Felgene spiller en stor rolle for bilens visuelle utseende. De fleste velger aluminiumsfelger, noe som kan være med på å gi bilen et særpreg gjennom utallige valg av merker, design, farger og polering. Et annet alternativ kan være stålfelger, som er et noe mer robuste. Med et utvalg fra 10” til 22” i alle kvaliteter og prisklasser er det noe for enhver smak.

Olje

Et velsmurt kjøretøy er avgjørende for driftssikkerheten. Ved kontinuerlig vedlikehold av kjøretøy med smøreoljer av god kvalitet reduseres risikoen for uplanlagte og kostbare havarier betydelig. Det brede utvalget av motoroljer, giroljer, spesialvæsker og frostvæsker er tilgjengelig i forskjellige forpakninger og er utviklet for riktig smøring av moderne motorer og hydraulikksystemer. Smøremidlene overholder OEM-krav og internasjonale standarder.

Batteri

Batteriet er uten tvil en viktig del av et hvert kjøretøy, uten et fungerende batteri er det i mange tilfeller full stopp, ofte når det passer som minst. Vi har derfor valgt å tilby batterier fra en anerkjent leverandør som også er en betydelig leverandør innen original montering i bilindustrien. Vi leverer batteri til blant annet bil, båt, fritid, MC, gressklipper, traktor, lastebil med mer. Husk også at Elbil har et startbatteri. De fleste av våre batterier er ferdig syrefylte, vedlikeholdsfrie og klare til bruk.

Tilbehør

Dekk og felger er de viktigste komponentene for å holde kjøretøyene rullende. For å installere og vedlikeholde dem er det imidlertid viktig å ha riktig tilbehør for hånden.

Tilbehør til montering og vedlikehold kan være alt fra sentreringsringer, TPMS-systemer, balansevekter til kjemiske produkter. NDI har gjort det enkelt å få oversikt over alt som skal brukes. Og vi har samlet alt på ett sted.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP