ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Ledige stillinger

Ledige stillinger hos NDI Norge AS

Her vil du til enhver tid finne de utlyste stillinger hos oss. Du er også velkommen til å sende oss en uoppfordret søknad til post@ndi-no.com, husk å legge ved CV og spesifiser hva du ønsker å arbeide med.

NDI Norge AS søker lagermedarbeider i Bergen

Til avdelingen i Bergen søker vi etter en serviceinnstilt og fleksibel lagermedarbeider.

Les mer

Produktsjef aluminiumsfelger

Til vårt nye hovedkontor i Vestby søker vi produktansvarlig for aluminiumsfelger. Vi ser etter deg som er selvgående og strukturert, og med stor gjennomføringsevne. Du vil få ansvaret for å utvikle vårt felgprogram i Norge, og vil ha en sentral rolle i vårt salgsteam. Du liker å sette deg høye mål og har evnen til å jobbe langsiktig. Stillingen rapporterer til salgsdirektør Norge.

Les mer

Avdelingsleder til Tromsø

Til vår avdeling i Tromsø søker vi avdelingsleder. Vi ser etter deg som er selvgående og strukturert, og med et ryddig hode. Vi ønsker å få inn en lagspiller som tar utfordringer på strak arm, og som har en kundeorientert tilnærming. Du vil få ansvaret for driften av vår avdeling i Tromsø. I tillegg vil du gå inn som en del av vårt landsdekkende kundeservice-team. Arbeidsdagene vil være allsidige, og du vil ha jevnlig dialog med både kunder, leverandører og kollegaer. I rollen som avdelingsleder har du personalansvar for våre lagermedarbeidere i Tromsø. Du vil rapportere til driftssjef i Norge..

Les mer

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS