ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Ledelse

Ledelsen hos NDI Norge AS har sitt daglige virke på vårt hovedkontor i Vestby. I samarbeid med våre dyktige ansatte sørger de for å holde våre kunders forretning rullende.

Torbjørn Skilbred Aune

Daglig leder

Torbjørn har jobbet i NDI siden år 2000. De første tre årene på kundeservice, deretter i forskjellige lederstillinger. Torbjørn har ansvar for den daglige ledelse av NDI Norge.

Kjetil Nilsen

Salgsdirektør NDI Norge AS

Kjetil har nesten 30 års ledererfaring fra ulike bransjer. Han har 16 års erfaring fra dekkbransjen og er opptatt av at kundene skal få en positiv opplevelse når de handler med NDI Norge AS.

Alf Grytdal

Økonomisjef NDI Norge AS

Alf har med sin solide erfaring full kontroll på tallene i NDI. Med sin gode markedsforståelse og kundeorientering bidrar Alf i stor grad til at våre kunder blir fornøyde.

One family board

Hos NDI Group A/S heter styret: One Family Board. Konsernstyret har det overordnede ansvaret for at NDI Group A/S har de rette forutsetninger og prioriteringer, slik at alle forretningsenhetene i dag og i fremtiden kan holde våre kunders virksomhet i gang. Du kan lese mer om One Family Board her

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
  • Visa
© 2024 NDI Norge AS

 

WEBSHOP