ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Have og Park

Hage og Park

Ved valg av dekk for kjøring i hager, parker, stier og fortau spiller underlaget en viktig rolle. Enten det er en skjør gressflate, små svingete stier eller fortau, er det viktig å ha hensikten i bakhodet ved valg av hjulløsningene, slik at effektiviteten opprettholdes og det beste resultatet sikres.
Se mer om hvordan NDI kan hjelpe med å holde maskinparken til hage og park rullende.

Se hele vårt utvalg

Dekk

Det skilles oftest mellom mykt og fast underlag når det gjelder å velge riktig dekk for kjøring i hager, parker, stier og fortau.

På f.eks. golfbaner er underlaget mykt, og det er derfor viktig at dekkløsningen er skånsom, slik at gresset holdes intakt. Her velges oftest et bredt dekk som skaper større kontaktflate og dermed reduserer marktrykket. Mønsteret er lavt, slik at dekkene ikke river opp underlaget.

Er underlaget fast, f.eks. fortau, er kjørekomfort og dekklevetid i fokus. Her velges ofte grovmønstrede, smale dekk med liten diameter, som sikrer fremdrift og godt veigrep.

Felger

Riktig hjulløsning kan direkte påvirke effektiviteten og oppetiden til maskinene. Det er derfor ikke bare et spørsmål om å velge riktige dekk til formålet, det kan ofte også være en fordel å ta stilling til hele hjulløsningen.

Behovet er kanskje en standardløsning med enkeltfelg? En spesiallaget, spesiallakkert dobbel eller justerbar løsning? Eller er den optimale løsningen et sted midt imellom?

Olje

Et velsmurt kjøretøy er avgjørende for driftssikkerheten. Ved kontinuerlig vedlikehold av kjøretøy med smøreoljer av god kvalitet reduseres risikoen for uplanlagte og kostbare havarier betydelig. Det brede utvalget av motoroljer, giroljer, hydraulikkoljer, multifunksjonsoljer og frostvæsker er tilgjengelig i forskjellige forpakninger og er utviklet for riktig smøring av moderne motorer og hydraulikksystemer. Smøremidlene overholder OEM-krav og internasjonale standarder.

Batteri

Batteriet er uten tvil en viktig del av et hvert kjøretøy, uten et fungerende batteri er det i mange tilfeller full stopp, ofte når det passer som minst. Vi har derfor valgt å tilby batterier fra en anerkjent leverandør som også er en betydelig leverandør innen original montering i bilindustrien. Vi leverer batteri til blant annet bil, båt, fritid, MC, gressklipper, traktor, lastebil, anleggsmaskiner med mer. De fleste av våre batterier er ferdig syrefylte, vedlikeholdsfrie og klare til bruk.

Tilbehør

Dekk og felger er de viktigste komponentene for å holde kjøretøyene rullende. For å installere og vedlikeholde dem er det imidlertid viktig å ha riktig tilbehør for hånden.

Tilbehør for montering og vedlikehold spenner fra O-ringer, smøremidler, ventiler og felgtilbehør. Alt i en kvalitet som tåler allsidige værforhold. NDI har gjort det enkelt å få oversikt over alt som skal brukes. Og vi har samlet alt på ett sted.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP