ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Landbrug

Landbruk

Landbruket jobber hele tiden med å optimalisere effektivitet og produktivitet. Dette betyr større og tyngre maskiner på åkrene. Ulempen med dette er at de tyngre maskinene øker marktrykket og dermed minimerer vekstpotensialet til avlingene.
Det stilles derfor høye krav til hjulløsninger som kan fordele trykket fra maskinene på overflaten i stedet for i dybden.
Se mer om hvordan NDI kan bidra til å finne riktig hjulløsning og holde landbruksmaskiner rullende.

Se hele vårt utvalg

Landbruksdekk

Behovet for landbruksdekk kan variere etter type landbruk og maskiner. Som med alle andre typer dekkvalg er det viktig å kjenne behovet, så disse inngår i behovsavklaringen. Er f.eks. IF eller VF den riktige løsningen? Vi har uansett et bredt og dypt sortiment som stort sett dekker alle behov.

Uansett om de primære kriteriene er produktlevetid, kjørekomfort, spordannelse eller marktrykk, finnes det et bredt utvalg av alternativer.

Landbruksfelg

Riktig hjulløsning kan direkte påvirke effektiviteten og oppetiden til maskinene. Det er derfor ikke bare et spørsmål om å velge riktige dekk til formålet, det kan ofte også være en fordel å ta stilling til hele hjulløsningen.

Behovet er kanskje en standardløsning med sveisede felger? En spesiallaget, spesiallakkert dobbel, trippel eller justerbar løsning for radvekster? Eller er den optimale løsningen et sted midt imellom?
Du kan også lese mer om NDIs egen danske felgproduksjon her

Sprøytehjul

Når det er på tide å sprøyte åkrene, er avlingene allerede i utvikling. Det er derfor viktig at hjulløsningen er tilpasset de smale radvekstene og samtidig ikke skaper for stort marktrykk, da sesongens avlinger allerede har begynt å utvikle seg under jordoverflaten. En helsveiset felg kan være en god løsning dersom sporvidden forblir uendret. Dersom felgene skal kunne justeres til ulike sporvidder, kan man med fordel velge justerbar felg.

Tvillinghjul

Tvillinghjul er en optimal løsning dersom behovet er å minimere jordpakking og spordannelse. Med denne løsningen spres vekten fra maskinene over et større overflateareal og reduserer dermed jordpakking, noe som betyr en forbedret jordstruktur og vekstpotensial for avlingene. Tvillinghjulene fås bl.a. med de unike 3-trinns låsesystemene, AP+ og DuoFixx, som gjør det enkelt å montere, justere og ta av hjulene. Du kan også lese mer om NDIs egen danske felgproduksjon her

Olje

Et velsmurt kjøretøy er avgjørende for driftssikkerheten. Ved kontinuerlig vedlikehold av kjøretøy med smøreoljer av god kvalitet reduseres risikoen for uplanlagte og kostbare havarier betydelig. Det brede utvalget av motoroljer, giroljer, hydraulikkoljer, multifunksjonsoljer og frostvæsker er tilgjengelig i forskjellige forpakninger og er utviklet for riktig smøring av moderne motorer og hydraulikksystemer. Smøremidlene overholder OEM-krav og internasjonale standarder.

Batteri

Batteriet er uten tvil en viktig del av et hvert kjøretøy, uten et fungerende batteri er det i mange tilfeller full stopp, ofte når det passer som minst. Vi har derfor valgt å tilby batterier fra en anerkjent leverandør som også er en betydelig leverandør innen original montering i bilindustrien. Vi leverer batteri til blant annet bil, båt, fritid, MC, gressklipper, traktor, lastebil med mer. De fleste av våre batterier er ferdig syrefylte, vedlikeholdsfrie og klare til bruk.

Tilbehør

Dekk og felger er de viktigste komponentene for å holde kjøretøyene rullende. For å installere og vedlikeholde dem er det imidlertid viktig å ha riktig tilbehør for hånden.

Tilbehør for montering og vedlikehold spenner fra O-ringer, smøremidler, ventiler og felgtilbehør. Alt i en kvalitet som tåler allsidige værforhold. NDI har gjort det enkelt å få oversikt over alt som skal brukes. Og vi har samlet alt på ett sted.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP