ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Havn og Marine

Havn og marine

Å holde en havneterminal med mange ulike aktiviteter i gang, stiller store krav til både ansatte, maskiner og ikke minst dekk. De tusen manøvrene på det harde underlaget, den intense bruken av maskinene kombinert med høye sikkerhetskrav til utstyret, krever et dekkprogram og en leverandør som kan imøtekomme disse. I tillegg til havnemaskiner, er skip og båter avhengig av gode smøremidler for å holde maskineriet i gang, når du handler med NDI får du teknisk support basert på mange års erfaring med smøremidler til maritim næring.
Se mer om hvordan NDI kan bidra til å holde maskinparken til havn- og marine rullende.

Se hele vårt utvalg

Dekk

Havnekjøretøyer, slik som havnetrucker og terminaltraktorer, går med tunge lass gjennom hele dagen. Et slikt aktivitetsnivå stiller store krav til dekkløsningene, som skal være designet for tung belastning og ha et robust design som tåler de harde påkjenningene. Behovet for dekk til havnedrift spenner over alt fra små solide gaffeltruckdekk til veldig store traktor- og industridekk.

Felger

Riktig hjulløsning kan direkte påvirke effektiviteten og oppetiden til maskinene. Det er derfor ikke bare et spørsmål om å velge riktige dekk til formålet, det kan ofte også være en fordel å ta stilling til hele hjulløsningen.

Olje

Et velsmurt kjøretøy er avgjørende for driftssikkerheten. Ved kontinuerlig vedlikehold av kjøretøy med smøreoljer av god kvalitet reduseres risikoen for uplanlagte og kostbare havarier betydelig. Det brede utvalget av motoroljer, giroljer, hydraulikkoljer, multifunksjonsoljer og frostvæsker er tilgjengelig i forskjellige forpakninger og er utviklet for riktig smøring av moderne motorer og hydraulikksystemer. Smøremidlene overholder OEM-krav og internasjonale standarder.

 

Batteri

Batteriet er uten tvil en viktig del av et hvert kjøretøy, uten et fungerende batteri er det i mange tilfeller full stopp, ofte når det passer som minst. Vi har derfor valgt å tilby batterier fra en anerkjent leverandør som også er en betydelig leverandør innen original montering i bilindustrien. Vi leverer batteri til blant annet bil, båt, fritid, MC, gressklipper, traktor, lastebil, anleggsmaskiner med mer. De fleste av våre batterier er ferdig syrefylte, vedlikeholdsfrie og klare til bruk.

Tilbehør

Dekk og felger er de viktigste komponentene for å holde kjøretøyene rullende. For å installere og vedlikeholde dem er det imidlertid viktig å ha riktig tilbehør for hånden.

Tilbehør for montering og vedlikehold spenner fra O-ringer, smøremidler, ventiler og felgtilbehør. Alt i en kvalitet som tåler allsidige værforhold. NDI har gjort det enkelt å få oversikt over alt som skal brukes. Og vi har samlet alt på ett sted.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP