ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
11. september 2023

Toyo Tires klare med ny piggdekk til varebiler

Den japanske dekkprodusenten Toyo Tires har lansert et nytt piggdekk for varebiler, utviklet for de nordiske vintrene.

Toyo Observe Ice Freezer Van er navnet på en nyhet innen vinterdekk fra dekkprodusenten Toyo Tires. Dekket er spesielt utviklet for de kaldeste, nordiske klimaene og vil være tilgjengelig på markedet for den kommende vintersesongen, ifølge den nordiske grossisten NDI Norge AS.

- Det er gode nyheter for våre kunder for den kommende sesongen, da vi får et viktig, nytt produkt på lager. Toyo Ice Freezer van er et opplagt valg i de kaldeste områdene i Norden. Toyo Tire er en japansk produsent, men de tester blant annet sine vinterprodukter i Finland, forteller salgsdirektør hos NDI Norge, Kjetil Nilsen.

- Derfor er produktet testet og utviklet under ideelle forhold for å sikre at ytelsen passer til vårt klima og våre veier. Dekket er utviklet med den nyeste teknologien og er en mellomklassemodell. Det betyr at det tilbyr høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi ser frem til å tilby dekket til våre kunder, som kan kontakte sin nærmeste forhandler av Toyo for mer informasjon, utdyber han.

Toyo Tires distribueres i Norden av dekkdistributøren NDI Group A/S, som har avdelinger og forhandlere i alle de nordiske landene.

Se vårt utvalg av dekk fra Toyo Tires her.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP