ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
20. juni 2022

Nytt sentrallager åpnet i Norge

I dag har NDI Norge første driftsdag av selskapets nye sentrallager og hovedkontor i Vestby, som skal sikre kundene en enda bedre leveranse og tilgang til et større vareutvalg.

Med 23.000 kvadratmeter, godt optimerte lager-, logistikk- og kontorfasiliteter og en enda mer strategisk beliggenhet nær kundene, har NDI Norge tatt et viktig steg for å sikre kundene enda bedre service og oppnå en mer lønnsom drift i tråd med NDI-konsernets 2024 - strategi.

– De siste årene har vi opplevd kontinuerlig vekst i det norske markedet har rett og slett vokst ut av vårt eksisterende rammeverk. I 2020 signerte vi derfor en langsiktig avtale om å leie et nybygd, strategisk plassert lager i Vestby, som er optimert for oppbevaring av dekk og felger. Det er derfor med stor glede at vi i dag har første driftsdag for det nye sentrallageret, som også vil ta rollen som vårt nye norske hovedkontor, sier administrerende direktør i NDI Group, René Kristensen.

Salgsdirektør Kjetil Nilsen (t.v.) og driftsleder Torbjørn Skilbred Aune ved det nye dekklageret.

Bedre service til kunderne
Det nye lageret vil ha en kapasitet på opptil 300.000 dekk, og i tillegg til å gi NDI Norge ytterligere rom for vekst, skal den økte kapasiteten ikke minst komme kundene til gode:

– Kundene våre vil også nyte godt av det nye sentrallageret, fordi vi får en raskere og mer effektiv levering av et nå komplett produktsortiment med dekk og felger til alt fra personbiler til lastebiler, landbruksmaskiner og industrimaskiner, sier salgsdirektør Kjetil Nilsen og utdyper:

– I tillegg skal vi ha et helt nytt samlebånd, slik at vi kan montere dekk og felger etter kundens behov og også pigg vinterdekk. På denne måten vil vi kunne levere ferdige løsninger til våre kunder og er også godt rustet til å kunne stå sterkt i den kommende vintersesongen, når kundene trenger rask levering av vinterdekk.

Effektiv og grønn drift
Ifølge driftsleder i NDI Norge, Torbjørn Skilbred Aune, vil det nye lageret også bidra til å sikre betydelig mer effektiv og lønnsom drift:

– Lageret vil sikre en betydelig mer effektiv håndtering av våre varer. I tillegg er det nye lageret et sertifisert Miljøfyrtårn, slik at vi også oppnår en mer energieffektiv og miljøvennlig drift. Samtidig vil vi komme enda tettere på både kunder og viktig infrastruktur – som Oslofjordtunnelen, jernbanen og havene i Oslo og Moss, som vi kan ta imot containere fra, sier han og fortsetter:

– Med en strategisk perfekt beliggenhet, mer plass og langt mer effektiv drift har vi de beste forutsetningene for å skape lønnsom vekst i tråd med konsernets 2024-strategi.

Det nye lageret er optimalisert for oppbevaring av dekk og felger og skal sikre kundene tilgang til et enda større vareutvalg og raskere levering.
NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
  • Visa
© 2024 NDI Norge AS

 

WEBSHOP