ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
13. januar 2023

NDI øker fokuset på smøremidler mot industri

NDI har ansatt Per Olav Munkhaug som Key Account Manager, som skal hjelpe industrivirksomheter i Norge med å sikre en stabil og effektiv produksjon gjennom kvalifisert rådgivning i valg av riktig industriolje til forskjellige industrielle maskiner.

Industriell olje er avgjørende for å holde industrimaskiner i gang jevnt. Det er viktig for å kontrollere slitasje på bevegelige deler, redusere friksjon og fremme effektiv drift av industrimaskiner. Som sådan er det viktig at riktig type industriolje velges for en bestemt applikasjon.

Over 25 års erfaring
Som et ledd i denne satsningen har NDI styrket staben på smøremidler mot industri ved ansettelse av Per Olav Munkhaug.

- Vi er glade for å ha Per Olav Munkhaug på laget vårt og ser frem til å kunne gi kundene enda bedre service og rådgivning etter denne ansettelsen. Per kommer med 26 års erfaring med smøremidler fra det norske markedet, forteller Henning Hofstad, Nordisk produktsjef for oljeprodukter i NDI Group og utdyper:

- Han har jobbet store deler av karrieren mot industri og oljesektoren og har bakgrunn fra luftforsvaret som teknisk befal og maskiningeniør. Gjennom sin karriere har han opparbeidet en god forståelse for behovene til kundene våre og vet hvordan de skal få løst sine utfordringer på en god og lønnsom måte.

Skal dekke hele Norge
Per Olav Munkhaug ser frem til at starte i den nye stilling og dra nytte av sin erfaring.

- NDI er et sterkt og solid konsern i Norge og Norden og jeg gleder meg til å ta fått på de nye arbeidsoppgavene. Jeg ser at jeg kan dra stor nytte av min erfaring fra tidligere jobber i bransjen. Kommenterer Per Olav Munkhaug.

Per Olav Munkhaug kommer til at arbeide fysisk fra NDI Norges avdeling i Trondheim, men kommer til at dekke hele landet.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP