ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
28. maj 2024

Fra ordremottaker til direktør: NDI utnevner direktør fra egne rekker

Torbjørn Skilbred Aune er utnevnt til ny direktør for NDI Norge, som er en del av den internasjonale konsernet, NDI Group A/S, der har etableret et nyt, ledelsesteam for at styrke det nordiske samarbejde til gavn for kunderne.

Den 1. juni får NDI Norge ny direktør. Den nye direktøren vil ha det øverste ansvaret for selskapet og vil inngå i en samlet, nordisk ledelse, som skal skape et sterkt, felles nordisk fundament for å støtte NDI-konsernets vekstambisjoner.

- Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på de nye utfordringene og få en unik mulighet til å utvikle selskapet og styrke vår posisjon både på det nordiske og på det lokale nivået i Norge som en av de ledende aktørene i dekkbransjen. Dette er en oppgave jeg er ydmyk overfor, og jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven sammen med våre dyktige medarbeidere og øvrige ledelse, sier Torbjørn Skilbred Aune.

Over 20 års erfaring
Torbjørn Skilbred Aune har jobbet i selskapet i mer enn 20 år. Han startet som ordremottaker på avdelingen i Kristiansand i 2000 som sin første fulltidsjobb, hvor NDI da hadde etablert en ny avdeling.

- Siden jeg startet hos NDI, har selskapet vært gjennom stor utvikling. Mens andre leverandører sentraliserte sine lagre, satset vi under ledelse av vår daværende direktør målrettet på å ha en sterk tilstedeværelse over hele landet med flere desentraliserte lagre. Det var en god strategi, som gjorde at vi vokste veldig raskt. For meg betød det at jeg fikk mulighet til å få erfaring med både logistikk- og lagerstyring, innkjøp og mye annet, sier Torbjørn Skilbred Aune.

Synergi, ESG og digtialisering
I 2016 fikk Torbjørn Skilbred Aune rollen som logistikksjef og fra 2018 og frem til juli i år har han hatt rollen som driftssjef. Ett element har imidlertid gått igjen i hans forskjellige stillinger:

- Vi har de siste årene hatt fokus på å samle funksjonene, slik at vi utnytter stordriftsfordelene og skaper synergier. Det er like viktig å ha en sterk, fysisk tilstedeværelse med våre lagre og distribusjonssentre, som det er å bruke vår størrelse og volum til å gjøre oss enda mer attraktive som samarbeidspartner for våre leverandører og kunder, og å utnytte synergiene på tvers av de ulike avdelingene.

- På den måten passer våre nye, nordiske ambisjoner godt inn i en utvikling vi allerede har vært gjennom i Norge. For nå skal vi i større grad samarbeide på tvers av Norden til fordel for de store kundene og dekkjedene, som er til stede i alle land. Ikke minst de internasjonale leasingsselskapene, som eier stadig større andeler av bilflåtene, fordi bileiere i større grad velger å lease i stedet for å kjøpe bilen sin. Vi skal også i enda større grad markere oss på ESG-agendaen, hvor det kommer flere og flere krav til å drive virksomheten ansvarlig og ta hensyn til miljøet og det omkringliggende samfunnet i vår måte å drive forretningen på. Til slutt kommer også til å måtte investere i enda større grad i digitalisering og e-handelsløsninger for å kunne bevare og styrke vår posisjon som et ledende selskap på det norske og nordiske dekkmarkedet, sier Torbjørn Skilbred Aune.

NDI Norge har lager og distribusjonssentre i Vestby, Kristiansand, Bergen, Haugesund, Trondheim og Tromsø.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
  • Visa
© 2024 NDI Norge AS