ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
27. februar 2024

Anmelderrost elbildekk fra Hankook lanseres i Norge

Hankook ION Evo er navnet på et sommerdekk som er spesialutviklet for elbiler. Et dekk som allerede har blitt rost i flere tester og som NDI Norge lanserer på det norske markedet til den kommende sommersesongen.

I 2023 lanserte Hankook en helt ny dekkserie kalt ION, som er rettet mot elbiler. Serien ble introdusert i Danmark samme år og tilbys også som fabrikkmontert dekk på flere elbiler, inkludert Tesla 3, Porsche Taycan EV og Kia EV6.

Vi ser frem til å introdusere Hankook ION i Norge til sommeren. Det er et helt nyutviklet dekk rettet mot elbiler som har blitt rost i flere tester. Vi har også fått mange veldig gode tilbakemeldinger fra våre kolleger i Danmark, hvor dekket ble introdusert i 2023 og har vært montert på mange elbiler, forteller markedssjef Laila Vang-Johansen.

Tredobbelt A-merking
Hankook ION Evo har oppnådd A-merking i henhold til EUs dekkmerking. Det betyr at dekket har oppnådd høyeste nivå innen både støy, energiforbruk og våtgrep.

Det er bemerkelsesverdig at Hankook ION Evo har oppnådd en tredobbelt A-merking. Det er svært sjeldent og er en stor teknisk utfordring å kunne kombinere lav støy, energiforbruk og våtgrep. En klar indikasjon på at vi har med et dekk å gjøre i den aller øverste klassen, sier markedsføringssjef Laila Vang-Johansen og utdyper:

På den måten gir det elbileierne alle de egenskapene de etterspør, men som det kan være vanskelig å kombinere i ett dekk. Støysvakhet, lav rullemotstand og godt veigrep.

NDI-konsernet distribuerer Hankook i Danmark og Norge og har hatt et importsamarbeid med produsenten siden 1986.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2024 NDI Norge AS

 

WEBSHOP