ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.

Fiamm

 
Italienske FIAMM er en betydelig aktør innen original montering hos de store produsentene, og er originalmontert på bilmodeller fra blant annet Citroën, Ferrari, FIAT, Ford, Iveco, Jaguar, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volvo. I tillegg er de sterke innenfor MC-segmentet og er sponsor for to team i Superbike-serien. Vi leverer batterier til blant annet bil, båt, fritid, MC, gressklipper, traktor, lastebil med mer. De fleste av våre batterier er ferdig syrefylte, vedlikeholdsfrie og klare til bruk.

5 fakta om Fiamm

  1. Hovedkontor og fabrikk i Italia
  2. OE leverandør til ledende bilmerker
  3. Bredt sortiment av batterier
  4. R&D senter som utvikler innovative løsninger
  5. Mission: ”Shaping the future”

Se vårt utvalg av FIAMM batterier til person- og varebil

ecoFORCE AGM
ecoFORCE AGM (Absorbent Glass Material) er førstevalget for bilmodeller med Start&Stop-teknologi og regenerering, hvor AGM er originalmontert.
ecoFORCE AFB
ecoFORCE AFB® (Advanced Flooded Battery) er løsningen for kjøretøy utstyrt med Start&Stop-teknologi, hvor AFB er originalmontert. AFB er utmerket der det krevet høyere batterikapasitet enn det som tilbys av konvensjonelle batterier.
TITANIUM
TITANIUM-serien er et resultat av FIAMM ekspertise og teknologi, først sett i OE-batterier. Produksjonsprosessen og teknologi sørger for et produkt på toppnivå i reservedelsmarkedet.

Se vårt utvalg av FIAMM batterier til lastebil, landbruk og anleggsmaskiner

powerCUBE og energyCUBE
FIAMM powerCUBE- og energyCUBE-batterier for nyttekjøretøy, landbruksmaskiner og anleggsmaskiner, er serier med batterier utformet for å sikre riktig batteri til kundens spesifikke behov.

Se vårt utvalg av FIAMM batterier til marine og fritid

Neptune
En batterilinje rettet mot marine og fritid, designet for å dekke ethvert behov for start og forbruk i båter og alle typer campingvogner og bobiler.

Se vårt utvalg av FIAMM batterier MC, ATV og småmaskiner

MotorEnergy
Batteriserien er tilpasset alt fra scootere til de kraftigste motorsykler, og nisjeapplikasjoner som hagemaskiner, vann- og snøscootere. For å tilby effektive løsninger for alle behov, har FIAMM laget Motor Energy-serien, et energikonsentrat for motorer.

Se FIAMM profilvideo

Linker

Andre merker

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP