ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
31. august 2023

Toyo Proxes Comfort oppnår topplassering i dekktest

Sommerdekket Toyo Proxes Comfort har sikret seg en topplassering i en ny dekktest utført av det uavhengige og anerkjente bilmagasinet Auto Express.

"Balansert ytelse på tvers av alle disipliner," "sterk ytelse på tørr vei," og "et imponerende, velbalansert dekk på tvers av testene."

Dette er blant de mange rosende ordene som Toyo Proxes Comfort fikk i en omfattende sommerdekktest utført av Auto Express. Totalt sett oppnådde dekket en tredjeplass, en samlet vurdering på 98,9 prosent, en "anbefalt" status, og en topplassering, der bare de dyrere premiummerkene marginalt presterte bedre i ulike testkategorier.

I tillegg til Auto Express-testen, fikk Toyo Proxes Comfort også ros i en stor sommerdekktest utført av den anerkjente tyske bilistforeningen ADAC.

NDI Norge har mottatt sin første forsendelse av Toyo-dekk fra en europeisk fabrikk. Dekket er på lager i flere av de mest vanlige dimensjonene og størrelsene, sammen med resten av Toyo-utvalget, som også inkluderer vinterdekk av alle typer.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP