ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
12. september 2022

NDI Sverige tar nytt dekklager i bruk

NDI Sverige dobler kapasiteten med åpningen av et helt nybygget og optimalisert dekklager i Lund. Det skal sikre enda bedre service til kundene og lønnsom vekst i henhold til NDI-gruppens 2024-strategi.

Med plass til 160.000 bildekk og en dobling av dagens lagringskapasitet, er det lagt til rette for videre vekst for NDI Sverige.

– Med åpningen av det nye lageret har vi tatt et viktig steg for å sikre kundene tilgang til et enda større vareutvalg og en mer effektiv og rask levering. Alt fordi vi i NDI Sverige, i likhet med resten av NDI-konsernet, jobber ut fra oppdraget om at vi skal være kundenes foretrukne leverandør av felger og hjul. I tillegg skal det hjelpe oss å sikre lønnsom vekst og i tråd med konsernets 2024-strategi, sier Managing Director i NDI Sverige, Lars-Henrik Forss.

Det nye lageret vil sammen med de nye logistikkfasilitetene gi plass til 160.000 bildekk – en dobling i forhold til i dag – og sikre en enda mer effektiv og rask håndtering av varer til beste for kundene.

Bedre service til kundene
Ifølge Peter Liljedahl, salgssjef i NDI Sverige, har dekkmarkedet bare blitt mer og mer komplekst de siste årene, noe som har gjort at dekkgrossisten står overfor økende krav fra kunder i alle bransjer:

– Fra vi mottar containerne fylt med dekk fra våre leverandører til vi leverer varene til våre kunder, har vi optimert alle håndteringsprosesser. Med vårt nye logistikk- og håndteringssystem kan vi håndtere dobbelt antall containere og unngå unødvendige interne varebevegelser. Med seks nye porter for våre 3,5 tonns varebiler og en mer effektiv organisering av bildekkene sparer vi også opptil en halvtime per lasting av varebilene våre. Så vi ser frem til å ta de nye fasilitetene i bruk for å sikre enda bedre service til kundene samtidig som vi oppnår en mer lønnsom drift av selskapet, sier han.

- Med det nye lager kommer vi til at kunne efterkomme dette behov, få plads til yderligere vækst og tilbyde kunderne endnu bedre service. Samtidig får vi effektiviseret vores logistik og undgår at skulle sende gods fra flere forskellige lagre, da vi lukker virksomhedens fjernlager i Flen. Udover at sikre en mere effektiv levering bidrager dette også til at nedsætte vores CO2-påvirknings fra vores transport, uddyber han.

Mange procesoptimeringer
Ifølge Peter Wickman, logistikchef hos NDI Sverige, vil den øgede effektivitet ikke mindst komme fra, at der er taget højde for alle processer fra varerne leveres i containere til de pakkes og sendes ud til kunderne:

- Fra vi modtager containerne fyldt med dæk fra vores leverandører til vi leverer varen til vores kunder, har vi optimeret på alle håndteringsprocesser. Med vores nye logistik og håndteringssystem kan vi håndtere det dobbelte antal containere og undgå unødvendige vareflytninger internt. Med seks nye porte til vores 3,5 tons varebiler og en mere effektiv organisering af personvognsdækkene sparer vi også op til en halv time per læsning af vores varebiler. Så vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug for sikre kunderne endnu bedre service samtidig med, at vi opnår en mere lønsom drift af virksomheden, fortæller han.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP