ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
18. september 2023

Populært premium styrehjul for lastebiler lanseres av NDI i oppdatert versjon

En av de mest populære vinterdekkene for lastebiler fra dekkprodusenten Hankook har blitt lansert i en ny versjon for vinteren.

Norske lastebilsjåfører og transportfirmaer kan se frem til en oppdatert versjon av styredekket for lastebiler, Hankook SmartControl AW02+, i den kommende vintersesongen. Dekket har blitt oppgradert for å tåle 10 tonns aksellast. Hankooks vinterdekkserie SmartControl er utviklet for de kalde, nordiske vintrene og som er blant de mest populære vinterdekkene av sitt slag.

- Den oppdaterte versjonen av Hankook SmartControl AW02+ kan håndtere en belastning på 5 tonn, noe som tillater kjøring med aksellast på 10 tonn, i motsetning til tidligere 9 tonn. Dette gjelder imidlertid spesifikt for dimensjonen 385/65R22.5 sier produktansvarlig hos NDI Norge AS, Pål Klevstad Engeset.

Sikkerhet i fokus
Hankook SmartControl AW02+ er spesielt utviklet for de kalde, nordiske klimaene. Spesielle 3D-lameller og det såkalte SmartControl-dekkmønsteret, som Hankook er kjent for, sikrer godt veigrep selv under de tøffeste forhold.

- Hankooks SmartControl -serie er utviklet med topp moderne teknologi, og ytelsen står fullt på høyde med andre premiumdekk på markedet. Det er langt fra tilfeldig at det er et populært dekk i Norge, hvor våre kjøreforhold om vinteren stiller store krav til dekk, og hvor sikkerhet er høyt prioritert, sier Pål Klevstad Engeset.

Det oppdaterte Hankook SmartControl AW02+ dekket selges av NDI Norges lokale forhandlere. NDI Norge er en del av den nordiske konsernet NDI Group, som distribuerer dekk og felger i hele Norden. Hankook distribueres i Norge og Danmark av henholdsvis NDI Norge og NDI Group.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP