ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
12. september 2023

Oppdatert terrengdekk fra Toyo Tires med vinteregenskaper

Det populære terrengdekket fra Toyo Tires, Open Country, som er målrettet mot firehjulstrekkere og pick-ups, er nå tilgjengelig for den kommende vintersesongen.

- Med kombinasjonen av sterke allroundegenskaper som sikrer god ytelse og trekkraft i terrenget, kombinert med høy komfort på vanlige veier, har dekkmodellen Toyo Open Country blitt populær blant bileiere med variert kjøreatferd. En ny modell ved navn Open Country A/T III lanseres nå for den kommende vintersesongen, og den nye dekkmodellen har spesielt fokus på vinteregenskaper.

- Som noe nytt er det nye terrengdekket fra Toyo godkjent som vinterdekk og er utstyrt med den såkalte 3PMS-etiketten, som står for "three peak mountain snowflake." Dette betyr at dekket er utviklet i henhold til en vinterdekkstandard og er i stand til å prestere selv på snø- eller isdekte veier, sier salgsdirektør hos NDI Norge, Kjetil Nielsen. Han utdyber:

- Vi ser frem til å lansere dekket for denne vintersesongen, og vi ser et sterkt potensiale for produktet spesielt i vårt marked, der vinteren ofte byr på snø og isfylte veier. På denne måten vil bileiere som trenger et dekk som kan prestere både i terrenget og på vanlige veier, dra nytte av et enda mer allsidig dekk, slik at de trygt kan møte de kalde, nordiske vintrene.

Toyo Tires er en japansk produsent med fabrikker over hele verden, inkludert i Europa, der selskapet åpnet en ny fabrikk i Indjija, Serbia, mot slutten av 2022.

Se vårt utvalg av dekk fra Toyo Tires her.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP