ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. november 2022

Nytt vinterdekk fra Hankook

Hankook er tilbake på banen med et nytt vinterdekk som utmerker seg både i egenskaper og design. Hankook Winter i*cept RS3 kommer med alle de velkjente fordelene til Hankook og mer.

Med Winter i*cept RS3 tar Hankook et steg videre sammenlignet med den ellers så anerkjente forgjengeren. Det nye vinterdekket kommer med et veltestet teknologisk design som bidrar til å opprettholde kontrollen over bilen på veien under vinterforhold.

Dekket har prestert strålende i ulike tester og har vunnet den prestisjetunge iF DESIGN AWARD 2022 – en pris som dekket lever opp til.

Årsaken til oppmerksomheten ligger blant annet i de v-formede sporene, som ligger på tvers, og som bidrar til å forbedre friksjonsmotstanden. I tillegg har dekket sikksakk 3D-sipes, som forbedrer bremseegenskapene.

Nye dreneringsteknologier sikrer trygg kjøring
Dekket er spekket med ulike dreneringsteknologier som sikrer trygg kjøring på våte vinterveier. Blant annet er det store v-formede riller som lar vann passere gjennom hovedrillene. Dette med på å redusere risikoen for vannplaning – noe som er en reell trussel om vinteren.

Et kutt plassert i dekkets skuldre forbedrer også kjøringen på våt vei, for her kan vann skytes ut fra hovedsporene.

Et sterkt dekk med fleksibel håndtering av bilen
Dekkets større wireblokker og smalere spor gjør bilen lettere å håndtere. Fordi styrken på tvers og langs dekket har blitt bedre, vil du som sjåfør oppleve større fleksibilitet – selv i svært lave temperaturer.

Winter i*cept RS3 har:

  • 4 % bedre bremseytelse på snødekte veier
  • 10 % forbedring i mønsterliv
Alt i alt et usedvanlig godt dekk for hverdagslig vinterkjøring med stabile kjøreegenskaper – også i hardt vintervær.

Se vårt utvalg av dekk fra Hankook her.
NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP