ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
5. januar 2023

Ny COO ansatt hos NDI Group

Ronnie Maryon er ansatt som ny COO med globalt ansvar for selskapets salg, markedsføring, e-handel, priser, innkjøp og logistikk.

Etter 28 år i det danske bilgrossistselskapet FTZ A/S, hvor Ronnie Maryon har tilegnet seg bred kunnskap og erfaring innen blant annet salg, innkjøp og logistikk, er den erfarne bransjeprofilen ansatt som NDI Groups nye COO. Her skal han stå i spissen for selskapets drift og støtte opp om konsernets vekststrategi.

– Jeg har kjent til NDI siden 1986, da jeg begynte som lærling i bilbransjen og har fulgt bedriften i snart 40 år. Med de resultatene NDI og konsernets datterselskaper har oppnådd over tid og den sterke posisjonen de har skapt i bransjen, er det en stor ære å nå ha fått en unik mulighet til å bli en del av selskapets ledelse som COO, sier han.

Helhetsperspektiv
I sin siste stilling var Ronnie Maryon visedirektør/COO i FTZ og vil dra god nytte av sin omfattende erfaring fra sitt tidligere arbeid i sin nye rolle i det familieeide dekkkonsernet.

– Det blir spennende å lære nye ting og sette seg inn i NDI som bedrift. I tillegg vil jeg dra god nytte av min erfaring fra å drive en stor grossistvirksomhet i bilbransjen. Jeg tror at det er noen grunnleggende ting som gjentar seg – for eksempel viktigheten av å tenke helhetlig og alltid sette kunden først, slik at man sikrer dem en best mulig kundeopplevelse. Det krever et tett samarbeid mellom de ulike avdelingene i en grossistvirksomhet, sier Ronnie Maryon, som allerede har fått et sterkt førsteinntrykk av NDI Group:

– Jeg har allerede sett sentrallageret, og her er det helt tydelig at NDI er en veldig spesialisert grossistbedrift. Ikke bare er det over en halv million dekk på lager – det finnes også en stor mengde dekk i helt spesielle størrelser og dimensjoner som jeg ikke har sett før. Det var spennende å se, og jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med virksomheten.

Kvalitet i fokus
Administrerende direktør i NDI Group, René Kristensen, gleder seg til å starte samarbeidet med Ronnie Maryon, som ifølge direktøren skal bidra til å sikre enda høyere kvalitet i tjenestetilbudet til kundene så vel som i den interne driften:

– Jeg er veldig glad for endelig å kunne ønske velkommen til Ronnie Maryon, som bringer med seg mye erfaring og innsikt i å drive en grossistvirksomhet. Med sin kunnskap, ferdigheter og resultater i ryggen passer profilen hans perfekt med vårt fremtidsrettede fokus på å sikre kvalitet i hele virksomheten internt så vel som eksternt, sier René Kristensen.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP