ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
8. august 2023

Ny, strategisk samarbeid: Noddi går inn på markedet for hjulskift og hjuloppbevaring

Autotech-selskapet Noddi vil gjøre det enklere å være bileier og styrke autobransjen gjennom et nytt, strategisk samarbeid med NDI Norge og dekkhotellet TyreTrust med fokus på mobile hjulskift og effektiv, sentral hjuloppbevaring.

Det norske autotech-selskapet Noddi har inngått et strategisk samarbeid med NDI Norge og dekkhotellet TyreTrust, som leverer hjuloppbevaringsløsninger til bilbransjen. I samarbeidet kombineres Noddis ekspertise med effektive, digitale løsninger med TyreTrusts kompetanser innen oppbevaring og håndtering av kundehjul – og levering og montering av nye dekk etter behov fra NDI Norges sentrallager.

- Noddi tar nå neste steg i vår vekstreise og går inn på markedet for hjulskift og hjuloppbevaring. Vi er overbevist om, at gjennom vårt nye samarbeid med TyreTrust og NDI Norge kan vi skape enda større verdi for norske bileiere med mobile hjulskift på deres adresse kombinert med dekkoppbevaringsløsninger skapt på bileiernes premisser, sier daglig leder i Noddi, Tom Arne Danielsen.

- Vi vet, at blant andre, Tesla-eiere elsker konseptet med å få utført service på bilen der de bor. Vi tror at norske bileiere tilsvarende vil se verdien i å få utført hjulskift på deres adresse og samtidig få hjelp til optimal oppbevaring av hjulene sine. Samtidig har vi inngått avtale med NDI Norge om levering og montering av nye hjul direkte fra grossistens lager, som ligger på samme adresse. På denne måten får vi en unik, komplett løsning der vi i tillegg til å håndtere lagringshjul også kan levere nye dekk til neste sesong, dersom kunden trenger det, utdyper han.

15 års erfaring
Ifølge daglig leder har Noddi vært i dialog med flere dekkhoteller før valget falt på TyreTrust i Vestby, som har mange års erfaring fra Danmark.

- TyreTrust var en opplagt samarbeidspartner, fordi de har et gjennomtestet konsept med effektiv hjuloppbevaring og logistikk, bygget på mer enn 15 års erfaring i Danmark, hvor de oppbevarer mer enn 300 000 kundehjul. De er eksperter på området og er ledende når det gjelder deres digitale infrastruktur og løsninger, noe som er helt avgjørende for oss, sier Tom Arne Danielsen.

- TyreTrust var det eneste dekkhotellet som visste hva en API var. Det er viktig, fordi riktig integrering av systemer til slutt er helt avgjørende for å sikre bileierne optimal brukervennlighet og bekvemmelighet når de bestiller tid på vår nettside. Samtidig sikrer TyreTrust en lav kostnad på grunn av deres effektivitet, stordriftsfordeler og konkurransedyktige priser, og med mulighet for levering og montering av nye dekk fra NDI Norge kan vi tilby kundene maksimal bekvemmelighet, sier Odin Alveng, som er driftsleder hos Noddi.

Tilbyr prisgaranti
Ifølge Noddi skal samarbeidet ikke bare gjøre det enkelt for norske bileiere å få utført hjulskift og håndtert transport til dekkhotellet på en adresse etter kundens valg – det skal også gjøre det mulig for virksomheter i autobransjen, og andre bedrifter med bilparker, å drive en bedre forretning på hjulskift og oppbevaring.

- Vi er veldig åpne for å samarbeide med andre selskaper i autobransjen, slik at vi kan hjelpe dem med å drive en enda bedre forretning på skift og oppbevaring av kundehjul. Vi tror at gjennom samarbeid med andre selskaper i bransjen kan vi bidra til å sikre maksimal bekvemmelighet for bileieren og samtidig redusere de økonomiske risikoene ved å drive sitt eget dekkhotell med utgifter til fysisk utstyr og kostnadskrevende arbeidstimer. På den måten skal det være en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Odin Alveng:

TyreTrust, som deler adresse med dekkgrossisten NDI Norge, har ifølge forretningsleder Line Brenna plass til 40 000 kundehjul.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP