ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
14. september 2023

NDI lanserer tre nye felgermodeller rettet mot elbiler

Den nordiske dekk- og felggrossisten NDI Group har sammen med felgprodusenten Mega Wheels utviklet tre nye felger rettet mot elbiler, som vil komme på markedet for den kommende vintersesongen.

Det ble startet med et helt blankt ark da NDI Group sammen med felgprodusenten Mega Wheels begynte å designe nye felger spesielt rettet mot elbiler. - De nye felgene er utviklet fra bunnen av, og vi sikter mot et design som passer til de mest utbredte elbilmodellene. Det dreier seg om tre forskjellige design, som også kommer i to forskjellige farger. Det vil si totalt seks forskjellige modeller, som naturligvis er utviklet med tanke på at mange elbiler har ulike monteringer på for- og bakhjulene, forteller Kjetil Nilsen, salgsdirektør hos NDI Norge. Han fortsetter:

- Felgene blir tilgjengelige på markedet til vinter og distribueres over hele Norden. De er utviklet med tanke på en rask og enkel montering og til en meget konkurransedyktig pris. Vi ser frem til å tilby dette produktet til våre kunder i et marked med stort potensial og økende etterspørsel etter økonomiske alternativer til fabrikkmonterte felger. Dette er en løsning der smart design og økonomisk fornuft går hånd i hånd.

NDI Group forventer å ha alle størrelser og dimensjoner av de nye felgene på lager fra oktober.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP