ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
2. november 2022

Den positive utviklingen fortsetter

NDI Holding A/S har gått ut med et resultat på 113 millioner danske kroner før skatt. Med styrket bunnlinje og fortsatt vekst i alle nordiske markeder er NDI-gruppen, ifølge direktøren, bedre rustet for en fremtid preget av økende usikkerhet i markedet.

NDI-konsernet kan igjen presentere et regnskap som, med økt resultat før skatt på 113 millioner danske kroner, er 9 millioner bedre enn året før.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet og veldig takknemlige for den flotte innsatsen alle ansatte har gjort. Det gode samarbeidet med våre kunder har også gjort det mulig å igjen stå sterkere rustet for fremtiden. Dette gir oss enda bedre forutsetninger for å tilby kundene attraktive løsninger som bidrar til å holde virksomheten i gang i en tid hvor forsyningssikkerhet er svært viktig for mange bedrifter, sier administrerende direktør René Kristensen.

Fokus på tilgjengelighet
Ifølge direktøren har de viktigste satsingsområdene for det forbedrede resultatet vært drevet av mer effektiv drift og tilgjengelighet av varer:

– Siden regnskapsstart sommeren 2021 var det fortsatt en del utfordringer som følge av koronaen. Ikke minst med forsyningssikkerheten fra Det fjerne Østen. Derfor brukte vi mye krefter på å sikre dekkforsyningen og fylle opp lagrene, slik at vi kunne gi kundene våre en stabil og pålitelig vareforsyning i en utfordrende tid, sier René Kristensen og utdyper:

– Samtidig har vi oppnådd en mer effektiv drift av virksomheten gjennom optimalisering av våre lager og logistikk. Videre valgte vi i august i år å investere 20 prosent av overskuddet vårt i å sikre en mer bærekraftig energiforsyning gjennom installasjon av solceller på over 14 000 kvadratmeter tak samt luft-til-vann varmepumper ved vårt hovedkontor i Brørup. Mens vi samtidig har fått økte kostnader som følge av oppkjøpet av dekk kjeden Euromaster, betinget av myndighetene.

Nye virksomheter i Norden
Forventningene til det nye regnskapsåret er positive. Til tross for økende usikkerhet i markedet forventer NDI-gruppen å kunne fortsette veksten som en følge av etableringen av nye varehus og virksomheter i Norden:

– Selv om det er mye usikkerhet i markedene, er vi forsiktig optimistiske, for i løpet av regnskapsåret har vi åpnet et nytt sentrallager i Norge i tillegg til en norsk filial av dekkhotellet TyreTrust, som ble svært godt mottatt av kundene. I begynnelsen av september tok vi også et helt nytt lager i bruk i Sverige, sier René Kristensen og fortsetter:

– Vi forventer at alt dette vil bidra til å skape lønnsom vekst og en mer effektiv drift av vår lager- og logistikkvirksomhet i tråd med konsernstrategien. Så alt i alt føler vi oss godt rustet til å møte fremtiden og skape enda mer verdi for kundene våre, men vi tar ingenting for gitt i tiden vi nå lever i.

NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP