ADVARSEL: Du bruker en eldre/utdatert nettleser og visse elementer på siden vises kanskje ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere nettleser som f.eks: Chrome, Edge eller Firefox.
 
7. august 2023

BKT AgriMax V-Flecto - bondens favoritt

På Lende gård i Sira, vest i Agder, arbeider Joar Lende med sin 350 mål store gård. Her produserer de over 350 tonn melk, i tillegg til at de driver grasproduksjon. Joars viktigste arbeidsverktøy på gården er hans John Deere-traktorer, som ruller jevnt og behagelig på BKT AgriMax V-Flecto-dekk, levert av NDI.

- Disse dekkene er uten tvil overlegne på alle slags typer jord, enten det er leirjord, sandjord eller torvjord, har ingenting å si.

"De er utrolig slitesterke," sier Joar, som er veldig fornøyd med holdbarheten til dekkene han har brukt i omtrent 2000 arbeidstimer.

- Etter så mange timer på marken, kan jeg knapt se noe slitasje på dem. Dette anbefales til alle bønder.

Landbrukets unike krav
I landskapet hvor Lende Gård ligger, er det bratte bakker og ulendt terreng. Joar trenger derfor dekk med godt grep som varer lenge. Det er spesielt viktig for Joar at dekkene kan håndtere det bratte terrenget uten at han mister kontrollen eller trekkraften. Han er også veldig fornøyd med hvordan dekkene behandler jorda under lavt lufttrykk.

Joar kjører ofte en mindre traktor, hvor han kjører med lavt lufttrykk – 0,6 bar bak og 1 bar foran, når han kjører med last. Dette gir dekkene en bedre kontaktflate og minsker risikoen for markskader.

BKT AgriMax V-Flecto-dekkene har en unik struktur som gir dem større bæreevne ved lavt trykk. Dette reduserer marktrykket og hjelper til med å beskytte jordens struktur og integritet. Dette er særlig viktig for Joar når det kommer til å opprettholde grasproduksjonen i våte sesonger.

- Det er svært viktig for meg med riktig marktrykk. Hvis vi får en våt sesong, vil jeg ikke ødelegge gresset jeg skal slå og putte i rundballer. Disse BKT-dekkene flyter godt og lager minst mulig spor.

Hva angår kjøring på vei, har Joar merket en betydelig forbedring etter at han byttet til BKT.

- Etter jeg byttet til BKT dekk, har jeg merket en betydelig reduksjon i støy ved kjøring på vei. Det er så godt som null støy fra dekkene når jeg kjører på asfalterte veier.

Det var Asbjørn Knutsen, regional salgssjef for agro, last og anlegg i Rogaland, Sunnhordland og Vestland for NDI, som introduserte Joar til BKT AgriMax V-Flecto.

- Jeg møtte Joar ved en tilfeldighet på et verksted i Varhaug hvor Joar var på utkikk etter nye dekk. Jeg besøkte Joar igjen for omtrent et år siden hvor han sa de da hadde blitt brukt rundt 1000 timer, og jeg kunne fortsatt se tydelig tekst på utsiden av dekkene. De var utrolig lite slitt etter 1000 timer på marken.

BKT AgriMax V-Flecto dekkene har altså blitt en sentral del av driften på Lende Gård. Deres holdbarhet, ytelse på ulike jordtyper og terreng, og deres stille drift på vei, gjør dem til et utmerket valg for landbrukssektoren.

- “Hvis du er bonde og på utkikk etter dekk som vil vare lenge og fungere like godt på alle typer jord, ville jeg absolutt anbefale disse BKT dekkene,” avslutter Joar.

Joar Lende til venstre sammen med regionalsalgssjef i NDI Asbjørn Knutsen

Det brede utvalget av landbruksdekk hos NDI
Det er ingen tvil om at Joar Lende har funnet sine ideelle landbruksdekk hos NDI. Vi tilbyr et bredt utvalg av dekk tilpasset alle typer landbruks behov. Uavhengig av om du driver et lite gårdsbruk eller et stort landbruksareal, har vi dekk som passer til dine behov og forhold.

Vi i NDI har engasjerte ansatte klare til å bistå deg med din dekk investering, og sørge for at du får akkurat det du trenger for å maksimere produktiviteten på gården din.

Ta kontakt med din lokale salgsrepresentant eller se det bredet utvalget av dekk i vår webshop her: https://ndi.no/webshop.


NDI Norge AS

Toveien 50
1540 Vestby
Norge
Org nr 948 583 232
post@ndi-no.com

Behøver du hjelp?

Kontakt kundeservice på:
+47 69 83 34 10

Mandag-fredag 8:00-16:00

Finn oss på

Facebook
LinkedIn
© 2023 NDI Norge AS

 

WEBSHOP